radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Mobilitat S’acaba l’aparcament controlat a St Lluís

S’acaba l’aparcament controlat a St Lluís

Mobilitat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 616 0

 

Ahir dilluns va quedar sense efecte les limitacions d’estacionament al barri de St Lluís que durant 2 mesos han estat operatives en aquesta zona. Es tracta de la zona verda i la zona blava que aquestes últimes setmanes han quedat reservades per als veïns de PLF que lluïen un distintiu de color groc als parabrises i que els acreditava com a residents.

Aquesta iniciativa va néixer davant la necessitat de garantir llocs per estacionar als veïns de la zona que veuen a l’estiu com els visitants del Marineland ocupen gran part del barri, sobretot des de l’any passat, quan el parc ha fet de pagament el seu pàrquing.

Tot i que el propi ajuntament havia anunciat que estudiaria la continuïtat de les limitacions més enllà de l’estiu, ahir el consistori va notificar als veïns a través d’una carta, la fi de les zones verdes i blaves almenys fins l’estiu vinent.

Tot i les recances dels primers moments els veïns han rebut la mesura amb satisfacció. Afirmen que no han tingut problemes per aparcar els seus vehicles aquest estiu. Tot i això alguns consideren que cal ampliar la mesura durant tot l’any, mentre que d’altres creuen que és suficient circumscriure-ho a l’estiu.

L’Evaristo, la Josefa, en Josep Miquel i la Rosa són veïns de St. Lluís.

Tot i això també s’han sentit veus crítiques amb la mesura, com l’exposició que va fer la presidenta de l’Associació de veïns en el ple municipal d’aquest estiu, assegurant que havia rebut moltes queixes pel funcionament de la mesura.

Tot i això el consistori considera que la mesura ha estat eficaç per evitar l’estacionament desmesurat de visitants, però també reconeix mancances i dificultats logístiques, sobretot en el repartiment de les acreditacions que els veïns havien de lluir en el seu vehicle per poder estacionar arreu.

El consistori afirma que treballarà per resoldre aquestes mancances i problemes de cara a l’any que ve, quan es preveu reintroduir aquesta mesura.

Amb la finalització de les limitacions, des d’ahir torna a ser lliure estacionar en qualsevol plaça d’aparcament del barri de St Lluís.