radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Estiu Obert el període per incorporar noves idees a les reformes dels carrers Capdevila i Girona

Obert el període per incorporar noves idees a les reformes dels carrers Capdevila i Girona

Estiu Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 473 0

Ahir el Govern local de PLF va presentar als veïns del barri de Santa Maria les obres que es faran als carrers Capdevila i Girona.

Aquesta sessió informativa tractava d’explicar als veïns el projecte de totes dues vies, on es té la intenció d’ampliar les voreres i millorar l’arbrat i el mobiliari urbà per facilitar la circulació dels veïns, en detriment de les zones d’estacionament.

Segons la regidoria d’Urbanisme, la idea es fer d’aquests dos carrers uns espais “més accessibles, suprimint les barreres arquitectòniques”.

Si bé ja s’ha superat el tràmit d’informació pública, l’opinió dels veïns encara compta per variar el projecte final. Per tant, totes aquelles idees que es facin arribar seran estudiades per tal d’incorporar-les al treball urbanístic. El període per presentar propostes s’acabarà tan bon punt el projecte l’aprovi la Junta de Govern a final de mes.

Un cop rebi el vist-i-plau de l’Ajuntament, s’obrirà el període de licitacions per dur a terme les reformes. Unes obres que tindran un cost màxim de 250.000 euros i que el consistori espera que comencin al mes de novembre per ser finalitzades a principis d’any.

A aquestes obres també cal sumar les del carrer de Baix, que ja van ser presentades als veïns a principis d’estiu. En aquest cas la reurbanització tindrà com a objectiu igualar les alçades i l’estètica a les del carrer Major i es preveu que les feines comencin a l’acabar les vacances.