radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Estiu Els palafollencs podran visitar les obres públiques durant la Festa Major

Els palafollencs podran visitar les obres públiques durant la Festa Major

Estiu Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 528 0

La festivitat del municipi, més enllà de servir per gaudir de les diferents activitats programades, també s’aprofitarà per donar un cop d’ull a l’estat de les obres que s’estan duent a terme a PLF.

Dissabte dia 6 s’obrirà el campus de primària per veure com avancen les obres en el que serà una de les majors zones verdes de la població.

Aquest espai de 10.000 metres quadrats preveu homologar un parc d’skate per tal que els joves que vulguin practicar aquets esport no s’hagin de desplaçar a d’altres municipis.

Les instal•lacions també tenir una pista de bàsquet i de futbol sala. I per acabar de lligar-ho tot, entre altres components del mobiliari, l’espai també tindrà amb uns gronxadors fets amb xarxes de pesca.

De fet, en aquest mateix espai està projectada l’Escola Horitzó, el que serà el futur centre educatiu de primària de PLF destinat als nens que tenen dificultats en l’aprenentatge. Però tal com apunta l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, aquesta instal•lació trigarà en arribar donades les perspectives econòmiques:

Diumenge dia 7, en canvi, la visita serà al casal dels avis, que ha ampliat les estades dels jocs, com el billar. Però la reforma més significativa del centre per a la gent gran s’ha produït en l’espai del Respir. Tal com apunta l’alcalde, aquesta instal•lació dedicada per a les persones amb demència i que necessiten una atenció familiar continuada, ha ampliat la seva capacitat dels 12 avis fins als 25.

Per últim, el dia 8 es farà una visita d’obres a la nova caserna de la Policia Local de PLF, que s’està construint al costat del Centre de Música i Dansa. Si bé l’estructura de l’edifici està consolidada, ara queda la part més tècnica, com els ordinadors o els telèfons.

Per tant, la inauguració oficial de la comissaria i del jutjat de pau, segons Agustí, es prorrogarà fins al dia 29 de setembre, coincidint amb la diada de Sant Miquel, patró de la policia.

Per últim, la Festa Major també vol servir per inaugurar la nova placeta polivalent del castell de PLF, que actualment encara s’està construint a l’esplanada de l’entrada de l’edifici històric, on la gent acostuma a deixar els cotxes.