radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Estiu L’Escola d’Adults de Malgrat obre el seu període d’inscripcions

L’Escola d’Adults de Malgrat obre el seu període d’inscripcions

Estiu Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 547 0

Amb l’arribada del setembre els cursos escolars i de formació comencen a prendre impuls. Aquest és el cas per exemple de l’Escola d’Adults de Malgrat, que avui mateix ja ha obert el període per matricular-se als cursos que ofereix.

L’oferta formativa ve a ser similar a la d’anys anteriors i es centrarà principalment en els cursos de preparació per a les proves d’accés als cicles de Formació Professional, tant de grau mitjà com de grau superior.

Un cop aprovin l’únic examen per accedir a la Formació Professional, els estudiants podran escollir qualsevol dels cursos que s’ofereixen arreu de l’Estat espanyol.

A més, des del centre d’ensenyament també s’ofereix la possibilitat de poder obtenir el títol de Graduat d’Educació Secundària Obligatòria.

Per aquesta mena de cursos, els estudiants només tenen fins dijous vinent per poder prematricular-se i fer les proves de nivell. En canvi, per la resta de cursos, les inscripcions s’hauran de fer de dilluns a dimecres de la proper setmana.

Uns cicles per nivells que tracten d’iniciar o millorar el rendiment dels estudiants en les llengües catalana, castellana o anglesa. A més, l’Escola també compta amb classes d’alfabetització i per a neolectors.

Per altra banda, el Centre Cívic de Malgrat obrirà el període d’inscripcions el proper 15 de setembre i presentarà noves activitats, sense substituir la oferta de cursos amb més èxit fins ara, com les sevillanes o el teatre infantil.