radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Estiu Els castellers de l’Alt-Maresme assajaran aquesta tarda a PLF per continuar fent història pròpia

Els castellers de l’Alt-Maresme assajaran aquesta tarda a PLF per continuar fent història pròpia

COMPARTEIX-HO
, / 349 0

Si bé fa escassament uns dies que Els Maduixtos va alçar-se amb castells de gamma alta de sis pisos a les festes de Pineda, la fam per arribar encara més alt reunirà aquest tarda a la colla castellera a la gespa de PLF.

Més concretament, la Plaça de Joaquim Ruyra serà l’escenari de l’entrenament obert al públic que faran els castellers al nostre municipi. Unes trobades que tal com comenta el membre de la colla de l’Alt Maresme, Marc Ruiz, servirà per mostrar i apropar al poble el treball que fan:

L’objectiu actual dels Maduixots és continuar treballant amb els castells de gamma alta i els pilars de cinc que van aconseguir descarregar a Tordera. Unes estructures que esperen poder exhibir a la Festa Major de PLF:

Si bé aquesta tarda de set a deu del vespre els Maduixots faran l’assaig obert, serà el proper diumenge a mig matí quan exhibeixin els Castells a tots els palafollencs.