radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Estiu Els assassins de la safanòria prendran PLF després del pregó de Festa Major

Els assassins de la safanòria prendran PLF després del pregó de Festa Major

Estiu Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 671 0

Amb una pastanaga com a arma, desenes de joves començaran a lluitar per sobreviure i eliminar a les seves víctimes, tot just quan s’hagi donat el tret de sortida a la Festa Gran.

L’assassí de la pastanaga, o en el cas palafollenc, de la safanòria, ja porta temps rondant pel municipi, tal com s’ha pogut deixar veure en una sèrie de vídeos a les xarxes socials. De fet, per a festes sempre acostuma a aparèixer per aquestes dates.

Aquest popular joc que organitza l’Esplai El Pas consisteix en matar-se entre els participants d’una manera completament fictícia, ja que el fet de ser mort significa estar eliminat del joc. A més, el component més angoixant de la partida és que tothom sap a qui ha d’assassinar mitjançant una targeta amb el nom del jugador, però ningú sap qui el pot deixar fora de combat.

Tal com explica la membre de l’Esplai El Pas, Noelia Delgado, per dur un control els organitzadors aniran gestionant via e-mail el transcurs del joc:

Si bé l’any passat hi havia una sèrie de punts de control, enguany s’han decidit eliminar ja que no van acabar de funcionar com s’esperava. De totes maneres Delgado assegura que tothom que hi participa ho fa per passar-s’ho bé, donar la cara i no amagar-se per no ser mort:

Les inscripcions per participar al joc de l’assassí de la safanòria ja es van tancar el passat dimecres.