radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Home Esports Blanes acollirà el Campionat del Món de Raceboard

Blanes acollirà el Campionat del Món de Raceboard

Esports Estiu

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 528 0

El Club de Vela de la ciutat ja està treballant per organitzar l’esdeveniment esportiu de primer ordre. Aquest espectacle servirà per a que les aigües de Blanes i Sa Palomera de fons es converteixin del 22 al 27 de setembre en l’epicentre mundial de les regates de windsurf.

Segons l’organització, l’esdeveniment atraurà a multitud d’aficionats al windsurf i suposarà un impacte econòmic, social i esportiu important per aquesta zona del litoral català.

A més, aquest acte servirà al Club de Vela de Blanes per ampliar la seva experiència en la celebració d’aquesta mena d’espectacles, o si més no, aportar esportistes com ja va fer en competicions com la Barcelona World Race o l’Internacional Grand Prix Vila de Blanes.

Si Blanes ha sigut escollit per a celebrar aquesta prova, no ha sigut només pel seu paisatge, sinó també per les condicions de vent que ofereix el delta del riu Tordera.

De fet, per practicar el windsurf es imprescindible un vent de qualitat que bufi per tots els costats, ja que els esportistes han d’impulsar les seves taules mitjançant la vela que controlen amb els moviments del cos.

La competició que se celebrarà a Blanes serà el segon campionat del món que acull Espanya en aquesta especialitat i comptarà amb més d’un centenar de regatistes.