radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Estiu L’Ajuntament de Calella portarà als tribunals l’operadora turística de borratxera

L’Ajuntament de Calella portarà als tribunals l’operadora turística de borratxera

Estiu Turisme

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 318 0

El consistori de la localitat ja està enllestint la documentació per presentar als jutjats una demanda contra l’empresa “Platja i Festa”, organitzadora del Spirngbreak. El consistori d’aquesta manera vol fer front a la campanya turística que va muntar l’operadora en el municipi el passat mes de maig amb la consigna “festa amb contingut sexual i consum d’alcohol sense límit”.

L’administració local considera que aquesta mena d’activitats danyen la imatge de la ciutat després dels esforços que ha hagut de fer per deslliurar-se del turisme de borratxera. Segons l’Ajuntament, el seu model actual es centra en el turisme familiar i esportiu i anuncia que els esdeveniments comercials que tenen a veure amb l’oci desenfrenat ja formen part del passat de Calella.

En la demanda judicial el consistori busca que es reconegui el mal causat a la localitat i provar de vetar a l’operadora qualsevol activitat relacionada, o similar, a la que ja va practicar abans de l’estiu.

Durant aquells dies uns 900 francesos van arribar a la ciutat amb la intenció de passar una setmana plena d’alcohol, sexe i festa sense límits per només 270 euros.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ja ha mostrat a l’operadora, propietat de dues persones que també gestionen una productora pornogràfica, el rebuig cap a l’activitat ociosa que celebra i cap a una possible segona edició del mateix Springbreak, ja que “el reclam de sexe i alcohol no aporta cap valor afegit al municipi”.