radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Estiu Santa Susanna, Calella i Blanes reforcen les seves línies d’autobús

Santa Susanna, Calella i Blanes reforcen les seves línies d’autobús

Estiu Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 595 0

Amb la millora de les línies de Barcelona Bus, les localitats veïnes podran gaudir d’una millor connexió amb Barcelona, Girona o Figueres.

La nova millora permetrà sumar quatre nous autobusos durant aquets estiu, el que suposa fins a 172ues places més. Una novetat que ha suposat una inversió d’un milió i mig d’euros.

Com que hi haurà més autobusos circulant, també s’intensificaran les freqüències horàries de pas per aquestes localitats.

D’aquesta manera, la línea que surt direcció Girona Figueres incorporarà un nou vehicle que sortirà a primera hora del matí, per tal que els viatgers puguin disposar de més hores a les seves destinacions abans de tornar.

A més, s’augmentaran fins a 6 els busos que arribin i surtin des de les terminals T1 i T2 de l’Aeroport de Barcelona per la línea de la Costa.

Una altra de les novetats és la posada en marxa dels nous títols de viatges il•limitats. Amb aquests, els passatgers podran realitzar tants viatges com creguin convenients en un dia o dos, depenent de la modalitat del tiquet.

Tot i que PLF no es beneficií d’aquets reforç de les línies de Barcelona Bus, recordar que a la nostra localitat el servei de transport manté l’oferta d’horari d’estiu que oferia fins ara

Per poder rebre més informació ja existeix una aplicació mòbil disponible per a Android. A través d’aquesta aplicació els usuaris podran dissenyar el seu recorregut més adient, buscar la parada més propera a la seva ubicació o consultar els horaris de pas dels autobusos per la seva localitat.