radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00-01:00
Home Cultura Blaumut donarà el tret de sortida al cicle de concerts de Les Nits de Marimurtra

Blaumut donarà el tret de sortida al cicle de concerts de Les Nits de Marimurtra

Cultura Estiu

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 715 0

Reivindicant-se un any més com a festival de referència de la Costa Brava Sud, el certamen musical del jardí botànic de Blanes iniciarà aquest dissabte el seu cicle musical amb el grup Blaumut.

De fet, el proper cap de setmana els assistents també podran gaudir de l’artista Susanna del Saz, acompanyada del pianista Nito Figueras per interpretar el repertori “País Petit”.

De fet, al llarg d’aquest estiu el jardí botànic acollirà tota una sèrie de formacions catalanes de referència, com Joan Dausà, Cris Juanico o La iaia, entre d’altres.

Aquests espectacles tenen el component especial de poder presenciar les actuacions musicals en el paratge nocturn que ofereix el Jardí Botànic Marimurtra, i més especialment, el templet de Linné, situat just sobre la primera cala de la Costa Brava.

Les Nits dels festival obren portes a les 9 del vespre i els concerts comencen cap a les 10. A més, l’organització enguany ha potenciat l’oferta gastronòmica prèvia a les actuacions i obrirà noves zones de bar per millorar l’estada dels assistents.

El cicle de concerts és una iniciativa de la Fundació Carl Faust i tots els beneficis que es generin al llarg de les nits musicals es destinaran a les accions socials d’aquesta organització, com ara la recerca científica en general i botànica en particular, la protecció del medi natural, la divulgació i la pedagogia dels valors ambientals.