radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 13:25 -14:00

i després

PelutsDilluns, 14:03-15:00
Home Estiu El sector turístic confia en l’agost per recuperar els números d’un juliol “fluix”

El sector turístic confia en l’agost per recuperar els números d’un juliol “fluix”

COMPARTEIX-HO
, / 574 0

La pluja del mes de juliol ha passat factura al sector hoteler i recreatiu de la nostra zona. Les fluctuacions de turistes pels pobles turístics veïns no han sigut les mateixes que anys anteriors i això s’ha deixat notar. Per aquest motiu, el sector hoteler confia en el proper agost i així salvar la temporada.

De fet, en el nostre territori el juliol s’ha vist perjudicat per la pluja i l’endarreriment de les reserves per part dels turistes. Uns factors que han provocat que els apartaments quedessin amb unes xifres d’ocupació al voltant del 60% i els càmpings al 70%. Unes dades inferiors a l’any passat.

Per aquest motiu, els representants del sector reconeixen que aquest juliol “ha costat arrencar” i confien tenir un millor agost. A la vegada, apunten cap a una millora dels turistes estatals i esperen que el factor de les reserves d’última hora puguin ajudar-los a recuperar la campanya fins arribar al 85% de l’ocupació hotelera.

En el cas de Blanes, la Festa Major ha ajudat a mantenir les ocupacions hoteleres d’anys anteriors. Unes xifres que com ja hem destacat, no s’han repetit en la resta de pobles veïns.