radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Economia El Consell Comarcal del Maresme subvencionarà el lloguer de pisos buits

El Consell Comarcal del Maresme subvencionarà el lloguer de pisos buits

Economia Estiu

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 457 0

L’organisme comarcal ha aprovat un nou projecte d’ajudes que té com a intenció donar diners a les persones que tinguin algun pis buit i el vulguin posar en lloguer en la Borsa de Mediació del Consell Comarcal. A la vegada, els arrendataris també rebran subvencions si lloguen els pisos a través d’aquest programa de l’institució.

Les ajudes econòmiques funcionaran en tres direccions. La primera en subvencionar part dels condicionaments i reparacions puntuals que s’han de fer a l’habitatge per poder-lo tornar a llogar. De fet, aquesta ajuda només va destinada a les persones que ja tenien els seus pisos en lloguer en la Borsa del Consell Comarcal i el volen tornar a oferir a possibles clients.

La segona ajuda en canvi ja va destinada a totes les persones interessades. Aquesta línia de subvenció va dirigida a la tramitació de la cèdula d’habitabilitat, el certificat d’eficiència energètica i part de les reparacions de la vivenda. És a dir, l’ajuda va destinada a pagar la documentació necessària per posar a punt burocràticament el lloguer de les vivendes.

En última opció, el Consell també s’ofereix a col•laborar en la fiança dels lloguers que es tramiten a través del seu programa.

Totes les opcions que es presenten tindran vigor fins a finals del mes d’octubre.