radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Estiu L’Escola Municipal d’Adults de Malgrat prepara la prova d’accés als cicles de Formació Professional

L’Escola Municipal d’Adults de Malgrat prepara la prova d’accés als cicles de Formació Professional

Estiu Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 388 0

Entre avui i demà, el centre d’ensenyament per adults de Malgrat ha organitzat dues sessions informatives sobre les matèries del curs vinent i el seu funcionament. Uns cursos que estan adreçats a les persones que es volen presentar a les proves d’accés per als cicles formatius de formació professional, tant de grau superior com de grau mitjà.

Per poder apuntar-se a les proves d’accés, els alumnes hauran de tenir com a mínim l’any 2015 els 17 anys complerts si es volen presentar a les de grau mitjà, o els 19 si és el cas de les de grau superior.

Aquesta prova d’accés per poder entrar als cicles formatius es tracta d’un únic examen a superar. En el cas que aquest s’aprovi, l’alumne podrà accedir a qualsevol cicle formatiu que s’ofereix arreu de l’Estat espanyol.

Si les persones interessades no poden assistir a les xerrades informatives, també poden trucar per telèfon a l’Escola d’Adults de Malgrat o bé enviar un correu electrònic al centre d’ensenyament.

Recordar a la vegada que l’Escola d’Adults de PLF també prepara aquests cursos per accedir als cicles formatius, però que encara no s’han anunciat.

Per a més detalls sobre aquests cursos, la Diputació de Barcelona ha penjat en el seu portal web més informació, a www.diba.cat/educacio.