radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Estiu L’ACA crea una aplicació mòbil amb la informació sobre l’estat de les platges

L’ACA crea una aplicació mòbil amb la informació sobre l’estat de les platges

Estiu Medi Ambient

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 452 0

Aquesta iniciativa, amb el nom de PlatgesCat, aportarà informació en temps real i en 7 idiomes sobre la previsió de la qualitat de l’aigua del mar, la bandera que oneja a la platja que es seleccioni i la possible presència de meduses, entre d’altres qüestions.

L’aplicació per a mòbils intel•ligents recull les indicacions d’aproximadament 300 platges de Catalunya, entre les que es troben les de la nostra zona.

Si bé l’aplicació ja està disponible per a dispositius Android de forma gratuïta, per al sistema operatiu d’Apple encara trigarà un temps en arribar.

A banda de la informació en temps real, també es poden consultar detalladament les característiques de les platges, els possibles fenòmens naturals que es poden donar en el nostre litoral, o els avisos que es puguin anunciar per possibles incidències en la costa durant l’estiu.

Cal tenir en compte que aquest aplicatiu aporta informació sobre aquelles platges on es desenvolupen controls periòdics sobre la qualitat de l’aigua o bé on hi ha servei de salvament i socorrisme. Per tant, no s’aporta informació d’aquelles que queden més apartades o cales que no disposen d’aquests serveis.

En el portal web de ràdio PLF ja es pot trobar el codi QR per poder descarregar l’aplicació PlatgesCat.