radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Estiu L’Escola de Les Ferreries de PLF estrena LipDub amb la col•laboració dels Blaumut

L’Escola de Les Ferreries de PLF estrena LipDub amb la col•laboració dels Blaumut

COMPARTEIX-HO
, / 1623 0

Els alumnes i professors de l’Escola de primària i parvulari de PLF ja han publicat a Internet la seva última creació artística. El vídeo musical del col•legi està protagonitzat per tots els alumnes del centre d’ensenyament al so de la cançó bicicletes del grup de música català Blaumut, que també va decidir participar en el projecte amb el seu músic i cantant Xavi de la Iglesia.

El lipdub va repassant totes les aules de l’Escola començant des dels més petits de parvulari fins acabar amb els de 6è de primària. Una forma que més enllà de promocionar el centre educatiu públic de PLF, també ha servit per recrear una nova activitat escolar.

A PLF també s’han enregistrat d’altres Lipdubs, com va ser el de l’Institut Font del ferro pel Nadal de l’any 2011, o el famós pregó de Festa Major del 2010.

L’enllaç del vídeo es pot trobar a la plana web de l’escola de Les Ferreries i a la de Ràdio PLF.