radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » El casal d’estiu municipal tindrà 290 participants

El casal d’estiu municipal tindrà 290 participants

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 597 0

 

Un cop finalitzat el termini per formalitzar les inscripcions definitives, s’ha acabat de conformar el nombre total de participants que enguany prendran part d’aquesta activitat que munta anualment l’Ajuntament.

Aquest any hi ha hagut una lleugera davallada de sol•licituds respecte a altres anys, quan habitualment es superaven les 300 places. Enguany el nombre de participants únics és de 290, segons la responsable de l’Àrea d’Ensenyament Olga Samper

L’activitat començarà el proper dia 1 de juliol i s’allargarà fins a finals d’agost amb torns mensuals de matí i tarda. Com és habitual el torn més sol•licitat és el dels matins de juliol, amb prop de 275 participats seguit dels matins d’agost amb 115. Les tardes són notablement més fluixes a nivell de participants.

Samper explica que la majoria de participants són els de les franges d’edat més baixes, sobretot de 4 anys.

El casal d’estiu es farà a les instal•lacions del Ceip Les Ferreries i és una activitat que combina jocs, piscina, excursions i tallers amb un rerefons educatiu.

Per poder fer aquesta activitat l’Ajuntament de PLF contractarà a 33 monitors i a una directora que s’encarregaran de programar i dirigir les activitats del casal, que funcionaran de 9 a 1 al matí i de 4 a 7 a la tarda.