radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-17:00
Home Societat Demà torna la TotCanvi

Demà torna la TotCanvi

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 592 0

 

Dissabte, la plaça de Poppi acollirà la segona edició d’aquest 2014 de la Palafolls TotCanvi, la fira d’intercanvi i venda de productes de 2a mà o de fora d’estock.

Aquesta segona TotCanvi de l’any continuarà amb els canvis introduïts al certamen. Bàsicament el dia de celebració que a partir d’ara es farà sempre els dissabtes i no els diumenges. Amb aquest canvi es vol que la fira dinamitzi el comerç local.

A banda del dia de celebració, el que també s’ha canviat enguany és l’emplaçament. Al desembre la fira es va haver de traslladar a la plaça de Poppi degut a les obres de construcció de la nova caserna de la policia a la plaça del Forum Palatiolo, lloc on s’havia fet la TotCanvi fins llavors. El canvi va agradar, ja que l’espai és més gran i permet una millor circulació de persones. A més no cal tallar el trànsit ni restringir l’aparcament, afavorint així la dinamització del centre.

Aquest 2014 es faran 5 TotCanvis ja que la bona acollida de la fira per part de paradistes i del públic ha esperonat a l’organització a ampliar el nombre de certàmens.

De tota manera la intenció de la Fira es manté intacta. El totcanvi vol ser una fira on intercanviar i vendre productes de 2a mà tant de particulars com botigues, a un preu substancialment inferior al del mercat. La idea és donar una segona vida als productes que ja s’utilitzen.