radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Política Esquerra arrasa a les eleccions europees a PLF

Esquerra arrasa a les eleccions europees a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 609 0

Els republicans s’han imposat en els comicis d’ahir a la nostra localitat assolint el millor resultat en unes eleccions a PLF. En total han sumat 705 vots, molt per sobre dels resultats d’ara fa 5 anys, quan van aconseguir 191 vots, i també allunyat de la segona força política ahir a les urnes, que va ser CiU, que va tenir 200 vots menys que els republicans.

En els comicis d’ahir Esquerra va apoderar-se d’1 de cada 4 vots emesos al nostre municipi.

eleccions 2014

El portaveu d’Esquerra a PLF, Francesc Alemany, explicava ahir que és la primera vegada des de la transició que la formació guanya uns comicis a la nostra localitat, pel que creu que la gent ha perdut la por a votar ERC. Alemany creu que els resultats d’ahir cal entendre’ls amb clau catalana, en referència al procés sobiranista, però no en clau municipal.

comparativa Eleccions

Els republicans, que fa 5 anys van ser la 4a força en els comicis europeus del 2009, enguany s’han imposat amb victòries clares als col.legis de Les Ferreries i a St Genís, mentre que a St Lluís s’ha imposat el PSC.

PERCENTATGES