radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Medi Ambient Els Agrupaments escoltes de l’Alt Maresme netejaran les platges aquest cap de setmana

Els Agrupaments escoltes de l’Alt Maresme netejaran les platges aquest cap de setmana

COMPARTEIX-HO
, / 462 0

 

Ho faran dins la campanya internacional Clean Up The Med, que promou accions de voluntariat per netejar les costes del Mediterrani i conscienciar així a la població de la necessitat de protegir el medi ambient.

Així aquest proper dissabte al matí, els agrupaments escoltes d’Arenys, Blanes, Calella, Malgrat, Pineda i Tordera, tots ells pertanyents a la Demarcació de Girona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, netejaran platges, rieres i desembocadures en aquests municipis mentre aprenen sobre l’entorn marí.

Es calcula que aquests 6 caus mobilitzaran més de 500 persones, la majoria d’elles infants i joves d’entre 5 i 18 anys i els seus monitors. També comptaran amb la col•laboració del VAMMA (Voluntaris de l’Alt Maresme de Medi Ambient), que habitualment fan neteges del fons marí a la nostra zona.

Al migdia es trobaran tots a Calella per dinar plegats i fer activitats conjuntes.

Aquestes entitats, com els esplais, treballen l’educació en el lleure, i activitats com aquestes permeten treballar valors com la defensa de la natura i el treball en equip, tot plegat amb el compromís de servei a la comunitat.

La campanya Clean Up The Med, promoguda des de 1995, vol augmentar la consciència ambiental, al mateix temps que es redueix la contaminació generada per l’activitat humana.