radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sesión Aleatoria
Edu González
Dijous, 20:00 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 21:25-22:00
Home Política Pocs actes electorals a PLF pels comicis europeus

Pocs actes electorals a PLF pels comicis europeus

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 517 0

 

Aquesta mitjanit ha començat la campanya electoral per les eleccions europees que es faran el proper dia 25. Uns comicis que a PLF deixaran pocs actes dels partits.

Així el PSC preveu fer una pàrada al mercat setmanal el proper dissabte dia 17, tot i que l’acte principal a la nostra zona serà a Malgrat el dia 16 amb la presència de l’alcaldessa de Sta Coloma de Gramanet i diputada al Parlament Núria Parlon.

El PP té previst muntar carpes informatives al nostre municipi, una bustiada amb informació electoral i un acte sense data fixada.

Per la seva banda ERC no té previst realitzar cap acte de campanya a la nostra vila, però sí se’n farà a poblacions veïnes.

CiU tampoc té cap acte previst per aquests dies de campanya a la nostra vila i es suma a les iniciatives de poblacions properes

Iniciativa avui té una furgoneta informativa a la Plaça Joaquim Ruyra que també es mourà pel municipi donant informació. A més preveuen un altre acte encara per fixar.

Totes les formacions aprofitaran la campanya per fixar cartells i pancartes electorals arreu del municipi i sobretot als plafons expressament instal•lats en diferents punts de la nostra localitat.

La campanya electoral acabarà el 23 de maig, el 24 serà la jornada de reflexió i l’endemà diumenge serà el dia de les votacions.

A PLF hi haurà 3 col•legis electorals, amb 8 meses en total, una menys de les habituals.