radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

Informatiu VespreDijous, 19:30-20:00
Home Cultura El grup Liar Desire guanya el concurs de música de Figueres

El grup Liar Desire guanya el concurs de música de Figueres

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 449 0

 

La banda de rock palafollenca s’ha imposat a la final del concurs de música jove Joan Trayter que es va celebrar la nit de dijous a divendres a l’Embarraca’t de les fires de Figueres. Liar Desire va aconseguir un premi en metàl•lic de 1.000 euros i la possibilitat de gravar als estudis Music Lan d’Avinyonet de Puigventós, fundats per Joan Trayter, a la memòria del qual està dedicat aquest premi. Els altres dos grups finalistes van ser Senda i Mocambo, que van rebre un taló de 200 euros en material musical per gentilesa del Grup Vivaldi i un xec de 150 euros. El jurat va triar els tres finalistes entre les divuit formacions que es van presentar a aquesta edició del premi.

Format a principi del 2011 a PLF, Liar Desire està format per Aida Velázquez, a la veu i guitarra rítmica; Sergio Perez i Aitor Gálvez, com a guitarres solistes; Albert Susmozas, a la bateria, i Carlos Peñafiel, als teclats. Van començar com un grup de versions de rock i derivats, però aviat van introduir temes propis mentre fan concerts a les poblacions pròximes com Tordera, Lloret de Mar i òbviament a PLF.

Ara el grup té previst publicar el seu primer disc aquest setembre i abans té programats diversos concerts propers. El 17 i el 24 de maig a Lloret de Mar, el 6 de juny a Blanes i el 3 d’agost a les barraques de Caldes de Malavella.