radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Societat La Llar d’Infants Municipal obren les preinscripcions pel proper curs

La Llar d’Infants Municipal obren les preinscripcions pel proper curs

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 536 0

 

Des d’avui ja es pot sol•licitar plaça en aquest servei, que pel proper curs té la previsió d’oferir 115 places. Els pares interessats en apuntar al seu fill a la llar pot sol•licitar-ho aquests dies fins el proper divendres 16, dirigint-se a la pròpia llar d’infants al matí o a la tarda. En aquest sentit, la directora del centre Sandra Jiménez explica que s’atèn  als pares de 9.30 a 10.30 i de 15.30 a 16.30. La responsable de la llar ens descriu la documentació que cal per presentar la preinscripció.

Pel proper curs, la previsió és obrir una aula per a nadons, 3 aules pels infants d’1 any i 3 aules més per a P2. En total 107 places, el que suposa, sobre paper, 8 places menys que l’any passat, ja que llavors la previsió era d’obrir 2 aules de nadons.

D’aquestes 107 places que es preveuen, però, n’hi ha que ja estan ocupades pels infants que ja estan a la llar i que passaran d’un curs a un altre.

Un cop finalitzat el procés, s’iniciarà la baremació de les sol•licituds per tal de determinar les prioritats d’accés a les places disponibles, sempre i quan hi hagi problemes d’excés de sol•licituds en grups determinats. Per determinar aquestes prioritats, es puntuen diferents aspectes dels aspirants. Així per exemple el fet d’estar empadronat a PLF o tenir algun germà al centre, són els conceptes que més puntuen.

La directora del centre explica quin és el calendari de tot el procés d’inscripció i matrícula a la llar d’infants municipal de PLF.

Des de fa 2 anys tots els participants a la llar estan reagrupats en un únic recinte, després d’anys d’haver d’usar dos espais per l’augment de sol•licituds.