radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Cultura Els nous cinemes de Blanes esgoten les entrades per la seva reobertura d’avui

Els nous cinemes de Blanes esgoten les entrades per la seva reobertura d’avui

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 467 0

La previsió amb la que treballa l’empresa d’exhibició cinematogràfica Ocine, la nova propietària dels multicinemes, és que avui dijous més de 3000 persones vagin al cine per la seva reobertura 2 mesos i mig després del seu tancament.

Tot i que durant tot el dia molts curiosos s’han acostat fins les instal•lacions per consultar la cartellera o comprar entrades, la veritat és que ja estat esgotades.

La setmana passada es va anunciar que Ocine havia comprat els antics cinemes Lauren, i es va marcar la data d’avui per reobrir els cinemes amb una jornada d’oferta de cinema a 1 euro.

Des de llavors, segons va informar ahir l’empresa, han rebut una gran quantitat de sol•licituds per Internet i preveu que uns 3.000 espectadors assisteixin a la inauguració del complex aquesta tarda-vespre. L’oferta de cinema a 1 euro és vàlida per a tot el dia i pel•lícules fins que s’ompli l’aforament de les sales.

Des d’avui mateix els espectadors podran veure les últimes estrenes i ja és possible consultar els horaris al web de la companyia que té altres cinemes arreu de Catalunya i Espanya.

Avui s’obra una nova etapa al cinema amb títols com “300: El origen de un imperio”, “Noé”, “Philomena”, Vivir es fácil con los ojos cerrados, Capitán América, Monuments Men o d’altres d’infantils com RIO-2 i Lego.

Els cinemes obriran portes a les 16.00 hores i les sessions començaran a partir de les 17.00 hores.

A partir de demà els preus seran els normals. Així divendres i caps de setmana el preu serà de 8€, 6 el dia de l’espectador, que serà els dilluns, 3.9€ els dimecres gràcies a la campanya de Dimecres al Cine (que estarà activa fins el juliol), i 7€ els dimarts i els dijous.