radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00-13:00
Home Societat Endesa estudia reforçar el servei elèctric a St. Lluís

Endesa estudia reforçar el servei elèctric a St. Lluís

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 571 0

En l’últim ple municipal, el regidor de serveis del consistori, Josep Rueda, va explicar que l’Ajuntament i Endesa estan en contacte per tal de reforçar el servei a St Lluís. En els últims mesos, el miler d’abonats d’aquesta zona de PLF estan patint talls i incidències en el subministrament. L’últim fa 10 dies quan la potència del servei es va reduir dràsticament, deixant a mitja llum tot el barri durant dues hores i mitja. Fa unes setmanes el servei es va interrompre durant més de 4 hores.

Les incidències sempre estan concentrades a St Lluís, pel que segons Rueda s’ha demostrat que la línia no està ben dimensionada per aquesta zona de la nostra localitat. és per això que s’està en converses amb la companyia elèctrica per poder instal•lar un nou transformador per acabar de completar la demanda elèctrica de St Lluís.

Serà el tercer transformador que donarà servei en aquesta zona, ja que fa pocs anys es va fer un segon a la zona de la Figuerassa.

I és que St Lluís és de les zones del poble on s’ha experimentat un creixament poblacional més notable, ja que s’hi concentren molts blocs de pisos i petites empreses que han fet augmentar la demanda elèctrica.

Els talls de les últimes setmanes han creat malestar entre els veïns de St. Lluís que es queixen de la deixadesa de la companyia i d’una deficient atenció al client.