radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Policial - Judicial Nova campanya de control de velocitat a PLF

Nova campanya de control de velocitat a PLF

COMPARTEIX-HO
, / 639 0

Des del passat cap de setmana la Policia Local de PLF està realitzant una nova campanya de control de velocitat.

Es tracta d’una campanya aleatòria que s’anirà fent durant aquesta setmana en diferents emplaçaments del nostre municipi i en diferents horaris.

Segons apunten fonts policials aquests controls tenen la voluntat de conscienciar als conductors a reduir la velocitat en el nucli urbà de la nostra vila.

En l’última campanya similar realitzada a PLF al mes de gener, i segons expliquen des de la Policia Local, no es va sancionar a cap dels conductors controlats, ja que cap d’ells va superar el topall màxim permès.

Unes dades que contrasten amb la campanya realitzada fa 5 anys quan ser sancionats més de 200 conductors en una campanya de 12 dies. Llavors es multaven als vehicles que sobrepassaven els 61 km/h en trama urbana, tot i que en alguns punts la velocitat màxima està per sota dels 40 km/h.

D’altra banda, aquest dissabte a la nit, el cos local de seguretat va detenir un home que estava en cerca i crida. Segons expliquen les mateixes fonts, en un control estàtic muntat per la policia local es va interceptar un vehicle. Un cop comprovada la identitat del conductors i dels ocupants, es va veure que un d’ells estava en situació de cerca i crida pel que es va procedir a la seva detenció per ser traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Pineda.

És la 3a persones en situació de crida i cerca que deté el cos local de policia en una setmana i gràcies als controls que han augmentat en les últimes setmanes a PLF.