radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Mobilitat L’Ajuntament s’ofereix a pagar part de la rotonda de St Lluís per desencallar el projecte

L’Ajuntament s’ofereix a pagar part de la rotonda de St Lluís per desencallar el projecte

Mobilitat Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 675 0

 

El consistori s’ha cansat de la demora de la Diputació en fer la rotonda que ha de permetre facilitar l’entrada i sortida dels veïns del barri en la zona del parc aquàtic.

Actualment aquest punt d’accés a St Lluís no permet l’entrada directe venint de Malgrat o la sortida directe cap al centre de PLF, perpo són molts els conductors que es salten les prohibicions, cosa que representa un risc.

La carretera que uneix PLF i Malgrat és de la Diputació de BCN. Aquesta sempre s’ha mostrat a favor de fer una rotonda que permeti regular l’accés en aquest punt. Una rotonda que l’administració provincial es va comprometre a finançar. Tot i aquest compromís i les continues visites de responsables de la Diputació de BCN, el projecte no ha evolucionat.

L’Ajuntament considera l’obra prioritària per la seguretat i per això s’ha ofert a pagar part de l’obra per tal de desencallar el projecte.

Segons el regidor d’obres, Josep Rueda, l’Ajuntament de PLF s’ha ofert a pagar el projecte tècnic, la direcció facultativa i part de les obres, i assegura que el projecte fa setmanes que és a la Diputació i que esperen resposta.

La rotonda a construir en aquest accés de St. Lluís té certa complicació pel pendent que presenta la zona. Els treballs afectaran part de l’aparcament del parc aquàtic i un cop finalitzada permetrà l’entrada i sortida en totes direccions des del carrer St. Lluís, un projecte que molts partits portaven en els seus programes electorals.