radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Societat Una 50a de parades participaran a la 1a TotCanvi de l’any

Una 50a de parades participaran a la 1a TotCanvi de l’any

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 572 0

 

Demà dissabte, la plaça de Poppi acollirà la primera edició d’aquest 2014 de la Palafolls TotCanvi, la fira d’intercanvi i venda de productes de 2a mà o fora d’estock.

Aquest any el certamen presenta diferents novetats. D’entrada el dia de celebració que a partir d’ara es farà sempre els dissabtes i no els diumenges, com fins ara. La intenció és fer que la fira dinamitzi el comerç local, com explica l’Agent de Desenvolupament Local de PLF, Sílvia González.

A banda del dia de celebració, el que també es mantindrà de cara al futur és l’emplaçament. Al desembre la fira es va haver de traslladar a la plaça de Poppi degut a les obres de construcció de la nova caserna de la policia a la plaça del Forum Palatiolo, lloc on s’havia fet la TotCanvi fins llavors. El canvi va agradar, ja que l’espai és més gran i permet una millor circulació de persones. A més no cal tallar el trànsit ni restringir l’aparcament, afavorint així la dinamització del centre.

L’última de les novetats d’enguany és que la TotCanvi passarà a tenir 5 edicions anuals i no 4 com fins ara. La bona acollida de la fira per part de paradistes i del públic ha esperonat a l’organització a ampliar el nombre de certàmens.

De tota manera la intenció de la Fira es manté intacta. El totcanvi vol ser una fira on intercanviar i vendre productes de 2a mà tant de particulars com botigues, a un preu substancialment inferior al del mercat. L’organització pot inspeccionar les parades, però el president de l’ACEP, Francesc Tresserras explica que si el producte es ven car, serà difícil de vendre en una fira amb bons preus i oportunitats. Diu Tresserras que la Fira serveis per fer diners i per donar utilitat als productes que ja no s’utilitzen.

La Palafolls TotCanvi és una fira que va començar a funcionar fa 5 anys gràcies a l’impuls per l’Ajuntament, l’Acep i Ràdio Palafolls