radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Cultura Tornen les visites guiades del “Palafolls Pas a Pas”

Tornen les visites guiades del “Palafolls Pas a Pas”

COMPARTEIX-HO
, / 634 0

 

Amb l’arribada del bon temps, l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament recupera les caminades familiars guiades per una naturalista. L’any passat aquesta activitat va ser ben rebuda i enguany la previsió és que s’organitzin diferents sortides d’aquest tipus amb l’objectiu de conèixer l’entorn natural més proper del nostre municipi.

Dirigit a persones que els hi agrada caminar i anar al bosc de la mà d¡’un guia naturalista per conèixer la vegetació, la fauna i en aquest cas els aprofitaments de l’aigua pels humans.

En aquest sentit, aquest mes de març la sortida prevista es presenta sota el títol “de la Tordera fins al mar” per repassar la importància i la morfologia del riu, en especial del seu tram final fins el Delta. Oriol Bassa, que serà el guia de la sortida, explica que tot i ser un element present al nostre entorn el riu amaga característiques interessants.

La sortida, que tindrà una durada aproximada de 3 hores i mitja, es farà aquest diumenge a partir de les 9 del matí, amb concentració davant l’església de PLF.

L’activitat, que és del tot gratuïta, es recomana per a participants a partir de 6 anys i es recomana portar esmorzar.

Per l’abril es prepara una altra sortida del Palafolls Pas a Pas. Segons Bassa, la sortida girarà entorn a les tasques de traginers i carboners a la nostra vila. Una sortida que es centrarà, però en St Genís de PLF

L’any passat es van fer 2 sortides. A l’abril es va fer la descoberta del castell a partir d’una ascensió que passava pel sector agrícola de PLF, i al maig es va fer el recorregut de l’aigua pel nostre municipi.