radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat torna a pintar les façanes del barri del Castell i la Verneda

Malgrat torna a pintar les façanes del barri del Castell i la Verneda

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 343 0

 

El consistori ha posat en marxa una segona campanya del pla ocupacional “Tu hi pintes molt!”. La iniciativa, que ja es va fer l’any passat , persegueix un doble objectiu. D’una banda millorar el paisatge urbà del barri del Castell i La Verneda i alhora facilitar l’accés al món laboral a persones en situació d’atur.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat una subvenció a l’Ajuntament per poder contractar 3 persones de Malgrat, que treballen des de l’1 de febrer i durant sis mesos en aquesta campanya.

En el que portem de mes ja s’han pintat les façanes de tres habitatges i s’han recollit més de 20 sol•licituds.

Els propietaris interessats en que es pinti la seva façana ho han de sol•licitar per escrit a l’Oficina d’Habitatge ubicada al Centre Civíc o bé a l’Ajuntament. Com a novetat, enguany es donarà prioritat a les sol•licituds que l’any passat no van poder ser ateses. El termini per demanar-ho acaba el 31 de juliol.

Els propietaris dels habitatges que participin de la campanya només han d’assumir el cost de la pintura i assumir que les façanes es pintaran d’acord amb la carta de colors del barri, elaborada al 2010.

Segons l’Ajuntament, aquesta iniciativa ha representat un estímul a la rehabilitació de façanes en aquests dos barris.

En la primera edició de la campanya es van pintar 30 façanes, 10 de les quals van ser del propi carrer del Castell.