radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Comarcal Reparteixen estoigs d’higiene bocudental als alumnes de Pineda

Reparteixen estoigs d’higiene bocudental als alumnes de Pineda

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 507 0

 

La Regidoria de Salut de Pineda repartirà entre tots els nens i nenes de primer curs de les escoles de la localitat un total de 270 estoigs d’higiene bucodental. Aquest material higiènic ha estat tramès des de l’Agència de Salut Pública de Catalunya perquè l’Ajuntament de Pineda de Mar els distribueixi entre els infants de la localitat per promoure i fomentar el raspallat de les dents com un hàbit essencial per a la prevenció de la càries i altres malalties bucodentals.

De fet l’Enquesta de salut de Catalunya del 2012 mostra que només la meitat dels infants de 5 a 14 anys es raspallen les dents més d’un cop al dia. La higiene correcta de les dents implica conèixer bé la tècnica de raspallat i aplicar-la de manera rutinària després de cada àpat o, com a mínim, dos cops al dia.

Segons explica l’Ajuntament de Pineda, els escolars de primer de primària tenen l’edat idònia per aprendre a raspallar-se les dents correctament i adquirir aquest hàbit de salut bucodental per a la resta de la vida. Per ensenyar als infants la forma correcte com raspallar-se les dents, les escoles passaran als nens i nenes un vídeo demostratiu del Canal Salut de la Generalitat en el que es mostra com fer un correcte raspallat.

 

Ràdio Pineda