radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00-13:00
Home Política El PP s’ofereix com a mediador entre policies i govern municipal

El PP s’ofereix com a mediador entre policies i govern municipal

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 523 0

A través d’un nou comunicat, el PP de PLF afirma que cal posar remei a la situació creada en el si de la policia local. És per això que el regidor portaveu del PP a la nostra vila, Óscar Bermán s’ofereix com a mitjancer en el conflicte.

Bermán afirma que no el mou un afany partidista i que l’únic que vol és solucionar el que considera una desagradable situació.

Bermán és qui a principis de setmana va fer arribar als mitjans de comunicació un manifest suposadament escrit per gran part de la plantilla de policia on exposaven tot un seguit de queixes per la gestió del cos des de l’arribada del nou cap policial.

Ahir la regidora de governació, Antònia Petit, va treure valor al manifest ja que estava redactat de forma anònima i sense signar per cap agent. A banda criticava la gran quantitat d’errors de sintaxi i de faltes d’ortografia del text.

Bermán assegura que el que compta del manifest és el contingut i que el govern dóna l’esquena al problema.

El popular considera que la problemàtica fa massa que dura, parla d’anys, i afirma que ningú és capaç de posar-hi remei; uns per ignorància i tossuderia i els altres per que tene la impressió que no se’ls escolta i que se’ls menysté.

El popular diu que la seva intenció no és criticar ni l’actuació policial, ni el cap de policia ni el govern municipal ja que afirmen que no van en contra de ningú, però sí que volen trobar una solució satisfactòria per ambdues parts en conflicte.