radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

SendesDivendres, 14:30-15:00
Home Societat L’Ajuntament contracta 8 persones amb diferents Plans Ocupacionals

L’Ajuntament contracta 8 persones amb diferents Plans Ocupacionals

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 389 0

Des de fa unes setmanes, el consistori ha pogut contractar a 8 persones que es trobaven a l’atur per participar en dues línies de Plans Ocupacionals.

La primera línia ajudes , destinada al foment de l’ocupació amb el programa de col.laboració social ha permés contractar a 5 presones. Totes elles estaven cobran el subsidi de 426€ al mes, i amb el contracte amb l’administració local passaran a tenir jornada completa. D’aquestes 5 persones, 3 treballaran a l’àrea de mediambient amb un contracte de 3 mesos, mentre que les altres 2 persones treballaran a la brigada municipal amb un contracte de 4 mesos i mig. En aquest temps treballaran en la supressió de les barreres arquitectòniques del municipi, una campanya que va començar ja l’any passat.

Ho explica la regidora de Promoció econòmica de PLF, Dolors Agüera.

El consistori també s’ha acollit al Programa Mixte de Treball i Formació, gràcies al qual ha pogut contractar a 3 persones més per a treballs forestals, com ara la neteja de zones verdes de la nostra vila. Aquestes persones, que ja no rebien cap mena de prestació, tindran ara un contracte de treball de 6 mesos.

El salari d’aquestes 8 persones serà subvencionat per la Generalitat, i el consistori s’encarregarà de les assegurances i d’avançar el sou als treballadors en aquests mesos.

Tots aquests treballadors ja van començar a treballar al consistori a finals del mes de desembre.