radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dijous, 17:00-20:00
Home Comarcal El Parc Francesc Macià de Malgrat rep unes 500 visites setmanals d’escoles i casals

El Parc Francesc Macià de Malgrat rep unes 500 visites setmanals d’escoles i casals

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 591 0

 

El parc, el més gran del municipi, es consolida així com l’espai verd més visitat de Malgrat. Segons la Policia Local, 23.800 nens i nenes de grups d’escoles, casals i entitats similars van visitar l’any passat el parc. Aquesta xifra, però, no inclou la resta de visitants que cada dia el visiten, només els que ho fan en grups organitzats i demanen autorització al consistori. Les xifres, recollides pels agents cívics responsables del parc, indiquen un increment del nombre de visitants. L’any passat van visitar el recinte 3 mil infants més que un any abans.

La Policia Local també ha fet un llistat dels municipis catalans de procedència d’aquests grups que van visitar el parc Francesc Macià. A banda d’infants provinents de poblacions veïnes com Lloret, Blanes o PLF, també hi ha nens i nenes de Molins de Rei, Sant Adrià de Besòs, Terrassa o l’Hospitalet de Llobregat.

A banda dels visitants nacionals també hi ha vingut grups provinents del Regne Unit, Polònia o Croàcia.

Amb aquestes dades el parc es consolida com a punt de trobada de grups escolars, però també de particulars que decideixen, sobretot els caps de setmana, gaudir de les instal•lacions. Aquesta afluència de gent ha dut a l’Ajuntament de Malgrat a rumiar com abaratir les despeses de manteniment del recinte. Fa 5 anys el consistori va expressar la seva voluntat d’introduir un preu d’entrada al parc, una mesura que de moment no ha prosperat, pel que l’accés al recinte és gratuït.