radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Informatiu VespreDimecres, 19:30 -20:00

i després

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04-21:00
Home Esports L’amateur torna de les vacances amb golejada

L’amateur torna de les vacances amb golejada

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 666 0

 

Els tres principals equips de futbol del PLF han començat l’any amb victòria.

L’amateur no dóna treva i han tornat igual de forts que abans dels torrons. L’amateur s’ha imposat per 0 a 4 al Tossa amb gols de Victor i Luis a la primera meitat i de Yeray i Raul a la segona.

La victòria fa que l’equip continuï primer a la classificació en solitari i amb 37 punts. La propera setmana rebran a casa al cuer, el Cellera que només ha guanyat 1 partit en el que va de lliga.

Si hem de qualificar de vibrant algun partit del cap de setmana, haurem de fer referència a l’enfrontament entre l’Hostalric i el cadet. Els de la Selva ja guanyaven 3 a 0 al minut 23. El PLF, però va aconseguir capgirar el marcador fins el 3 a 4 amb gols de Ivan, Marc i dos d’Ayoub. L’Hostalric no es va rendir i va aconseguir igualar el partit a quatre. Finalment, però el PLF es va desmarcar amb dues noves dianes de Toni i Oscar que van acabar situant el 4 a 6 final al marcador. L’equip és 4t a la taula a 12 punts del líder. La setmana que ve el cadet juga a casa contra l’Olímpic Malgrat, que és 9e a la taula.

També ha començat amb victòria l’Infantil de PLF. Ho va fer a casa del Cassà per 1 gol a 4. Les dianes dels locals van ser de David i Sergi a la primera part i dos gols d’Iker a la segona. L’equip és 6e a la classificació i jugaran aquesta propera jornada al municipal de PLF contra el Blanes, que és 7è.