radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Mobilitat Foment licita les obres de desdoblament de la NII entre Maçanet i Sils i les obres de millora a Tordera

Foment licita les obres de desdoblament de la NII entre Maçanet i Sils i les obres de millora a Tordera

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 487 0

 

A través del BOE de divendres passat , el Ministeri de Foment ha publicat la licitació de 3 obres en la N-II a la comarca de la Selva. Dues d’aquestes són al terme municipal de Tordera, i són bàsicament per la millora del traçat i la reordenació i condicionament dels accessos i enllaços amb la carretera.

En aquest sentit, en el quilòmetre 684, a la benzinera que hi ha a la via al terme de Tordera, se crearà un enllaç a diferent nivell, canviant així l’accés actual. En el quilòmetre 685 se construirà un pas inferior a la vegada que s’amplia el traçat de la N-II per tal de crear trams d’acceleració i desaceleració.

Totes aquestes obres tenen un pressupost de licitació de poc més de 7 milions d’€. La pròpia licitació indica que aquestes obres, un cop adjudicades, tindran un termini d’execució de menys de 2 anys.

La 3 obra que ha sortit a licitació consisteix en el desdoblamient de la N-II en el tram comprès entre Maçanet i Sils, que haurà de donar continuïtat al traçat de doble carril per sentit de circulació en el que s’està treballant actualment.

Aquests treballs tenen un pressupost de licitació de 31 milions i mig d’€ i tindrà un termini d’execució d’uns 40 mesos segons la licitació.

Blanes al dia