radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDijous, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dijous, 18:00-19:30
Home Comarcal La colla Castellera de l’Alt Maresme es van estrenar la nit de reis a PLF i Pineda

La colla Castellera de l’Alt Maresme es van estrenar la nit de reis a PLF i Pineda

Comarcal Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 515 0

 

L’entitat, fundada fa només 2 mesos, va fer la seva primera sortida publica fent dos pilars de 4 en aquestes dues localitats. De fet tant a PLF com a Pineda l’anxaneta, un cop coronat el castell va donar la clau màgica als reis d’orient que es trobaven al balcó dels consistoris.

De fet els castellers també havien de fer una actuació similar al balcó de l’Ajuntament de Calella, però finalment es van endarrerir a l’hora d’arribar al municipi, cosa que va obligar a l’anul•lació d’aquesta actuació.

Una circumstància per la que l’entitat ha demanat disculpes tant a l’Ajuntament de la ciutat com també als calellencs.

Els castellers de l’Alt Maresme han volgut també agrair a tota la gent i als 130 socis que ja segueixen l’entitat tant en els dos assajos setmanals com també en els diferents actes que ja es comencen a realitzar.

La colla, que tot just ara comença a caminar, té la base dels assajos a la ciutat de Pineda.

Es tracta de l’escola St Jordi, que serà el primer lloc de trobada, tot i que no es descarta la rotació pels municipis participants del projecte, depenent de la possibilitat de trobar espais idonis per a treballar.

L’àmbit de representació de la colla s’estén entre els els municipis de Calella, Pineda, Sant Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera.

La voluntat de la nova entitat és esdevenir la colla castellera de l’Alt Maresme, pel que es compromet a actuar a totes i cadascuna de les places d’aquests municipis, sense una identificació exclusiva en un únic poble.