radiopalafolls.cat


play

Ara fem

L'Hora del Te
Ràdio Palafolls
Dimecres, 20:04 -21:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25-22:00
Home Comarcal El PP del Maresme creu que CiU ha estat deslleial pel trencament del pacte al CCM

El PP del Maresme creu que CiU ha estat deslleial pel trencament del pacte al CCM

COMPARTEIX-HO
, / 962 0

 

Alberto Villagrasa, secretari provincial del PP a Barcelona, va acompanyar ahir als 4 consellers comarcals de la formació a la roda de premsa amb la que els populars van valorar el trencament del pacte que mantenien amb CiU per governar al CCM.

Els populars van assegurar que “CiU ha demostrat la seva deslleialtat, i que no s’hi pot confiar i han criticat sense embuts als nacionalistes pel trencament que vinculen a una decisió “merament ideològica” ja que afirmen que ve determinada per “la deriva independentista a la que està abocada CiU”. “

Els populars han assegurat que avantposen el treball i la gestió per sobre de les sigles i de l’estelada, ho explica des de Mataró, Elisabeth Solsona.

De la seva banda, el president del PP al Maresme i fins ara vicepresident primer del CCM, Diego Sánchez, ha assegurat que des de fa temps s’ha “pressionat des de dalt” els representants de CiU a l’administració comarcal i que finalment aquests han acabat cedint “perquè fan allò que els hi mana el seu amo i no tenen criteri propi”.

Foto de Portada i text: El Punt