radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00-13:00
Home Política Óscar Bermán denuncia a la TV el cost de les llums de Nadal de PLF

Óscar Bermán denuncia a la TV el cost de les llums de Nadal de PLF

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 731 0

El portaveu dels populars locals va ser convidat diumenge al programa La Marimorena de la conservadora cadena 13tv.

En la seva intervenció Bermán va explicar la polèmica sorgida entorn a la recollida d’aliments i de joguines que organitza la formació política a la nostra població. Igualment va aprofitar la seva entrevista a la cadena estatal per carregar contra el govern local i en concret contra l’alcalde de PLF.

En aquest sentit va assegurar que la col•locació dels llums de Nadal de PLF ha costat 50 mil€ i que tenen una arrel mesònica. En aquest sentit Bermán considera vergonyós que el nostre ajuntament abandoni les tradicions nadalenques per col•locar aquesta decoració.

Durant la seva intervenció a la televisió de l’església, Bermán va assegurar que l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, té les “penques i la barra” de fer un mausoleu amb 7 piràmides. El regidor popular es refereix al projecte d’entrada al municipi en el que ja hi ha alguna piràmide construïda i que segons Bermán costarà 100 mil €.

Bermán sempre s’ha mostrat contrari a la decoració de Nadal i el projecte d’entrada al municipi ja que considera que conté missatges mesònics.

Justament en aquest sentit, la brigada municipal està finalitzant la instal•lació de la nova decoració de Nadal. Cada any s’introdueix una nova decoració nadalenca. Enguany es tracta d’una complexa estructura que penja de la plaça de Poppi.