radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Societat El cementiri de PLF incorpora 4 tombes

El cementiri de PLF incorpora 4 tombes

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 885 0

 

L’ajuntament de PLF ha decidit habilitar 4 tombes de terra en un espai del cementiri municipal. El govern explica que feia anys que hi havia sol•licituds per enterrar a alguns difunts al terra i no en els tradicionals nínxols.

Davant d’això, ja estan preparades 4 tomes de terra, totes elles dobles, com explica el regidor d’obres, Josep Rueda.

Rueda explica que sí aquest tipus de sepultures tenen èxit, la intenció del consistori és anar ampliant l’oferta en tongades de 4 tombes, amb un màxim de 20 en diferents espais del cementiri.

En aquest sentit, la junta de govern d’ahir dilluns va aprovar l’inici del concurs per adjudicar les obres de construcció de l’ampliació del cementiri.

A partir d’ara es poden presentar les empreses que volen fer les obres. Uns treballs que requereixen una inversió d’uns 100 mil€ que permetran ampliar l’actual oferta amb 54 nous nínxols al cementiri. Per recuperar la inversió l’empresa tindrà la gestió de la instal•lació en els propers anys.

Un cop finalitzi el concurs a mitjans de gener, es podrà adjudicar les obres, que podrien començar al març, segons explica el mateix Rueda.

Ara com ara el cementiri s’ampliarà en 54 nous nínxols que corresponen a un primer mòdul dels 8 previstos en aquesta instal•lació de cara a futures ampliacions.

L’ajuntament de PLF també invertirà en aquest espai adaptant les zones comunes de pas o les zones verdes.