radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDijous, 15:00-18:00
Home Esports L’amateur pot acabar l’any com a líder en solitari

L’amateur pot acabar l’any com a líder en solitari

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 870 0

L’equip local continua ancorat en els bons resultats. En l’última jornada ha patit per poder superar a l’Hostalric per 1 gol a 2. S’havia avançat l’Hostalric al minut 29, i el PLF no va poder capgirar el marcador fins la segona part. Al minut 70 Muñoz marca l’empat i abans del xiulet final el mateix Muñoz marca el segon al minut 89, donant la victòria i els tres punts a l’amateur.

L’equip és líder empatat a punts amb el Vilartagues de St Feliu de Guixols. Els empordanesos són, precisament els propers rivals dels palafollencs al municipal de la nostra vila. Qui guanyi acabarà l’any com a líder de la categoria i en solitari.

El cadet també ha guanyat aquesta setmana a casa contra la vidrerenca per 3 a 1, amb gols de Ayoub, Gómez i Wilmar. Aquesta victòria els situa com a 3r classificat a 9 punts del líder. Aquest proper cap de setmana l’equip viatjarà a Lloret per jugar contra la Blanc- i – blava, que actualment és 10e a la classificació.

També s’ha sumat al cap de setmana triomfal del club palafollenc l’equip infantil que ha guanyat 2 a 5 al Cal Aguidó de Blanes. 5 gols de Sergi, Noel, Manuel, Adrian i Iker que van escombrar a l’equip blanenc.

La victòria deixa a l’infantil com a 6e classificat a 11 punts del líder. El proper rival dels palafollencs serà l’Olímpic Malgrat, que és 5e amb 1 punt més que els palafollencs. D’aquesta manera si el PLF guanya el derbi, passarà per davant dels malgratencs a la classificació.