radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Societat PLF amb la Marató de TV3

PLF amb la Marató de TV3

Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 528 0

Un any més el nostre municipi es consciencia amb la iniciativa solidària de la televisió catalana.

Així el proper diumenge s’han organitzat diferents activitats dirigides a recollir fons per la causa de la Marató.

Des de fa uns anys destaca l’organització del tradicional vermut solidari a càrrec del Casal d’Homes que ja s’ha consolidat com un referent benèfic a la nostra vila.

El vermut coincideix amb la TotCanvi, pel que a l’igual que la fira, el vermut canvia d’ubicació i es farà a la plaça de Poppi a partir del migdia.

El vermut enguany té un doble rerefons solidari, ja que els guanys de l’activitat es dividirà per la marató de la televisió, però també per en Pol, el nen d’any i mig de St. Genís que busca finançament per tractar la seva paràlisi cerebral.

Paral•lelament, de 10 a 2 del migdia, tindrà lloc una nova edició de la fira Palafolls Totcanvi que per aquestes dates facilita desprendre’s d’aquelles coses que ja no s’utilitzen ja sigui amb l’intercanvi o la venda dels objectes de segona mà, sempre a un preu simbòlic.

A més, durant el matí, l’escenari de la plaça de Poppi acollirà actuacions vàries dels alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls, que faran les seves audicions de Nadal.

Ja a la tarda, la Puput torna a organitzar la tradicional Quina de Nadal que a partir de les 18 h tornarà a omplir El Cafè de gom a gom. Una de les tirades de la Quina estarà destinada a recollir diners per la Marató de TV3.

Per últim, l’Assemblea Catalana a PLF també es suma a la solidaritat. L’any passat va encendre una gran senyera fera d’espelmes i aquest any ha organitzat un cremat independentista, a la plaça de Poppi al vespre. Els diners recollits seran també per la causa de la Marató de TV3 que enguany busca finançar investigacions mèdiques per lluitar contra les malalties neurodegenaratives com l’Alzheimer o el Parquinson.