radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Comarcal Prop d’un milió de turistes han visitat aquest any Lloret

Prop d’un milió de turistes han visitat aquest any Lloret

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 506 0

 

Lloret Turisme ha fet públiques les dades relatives a visitants i ocupacions en establiments hotelers a la ciutat corresponents al mes d’octubre i del global de l’any. En total, des de gener fins a octubre, la destinació turística ha rebut prop de un milió de visitants que han passat per la vila per gaudir de les seves vacances. 8 de cada 10 turistes han estat de nacionalitat estrangera, principalment de França amb un 30%, Alemanya , Rússia i Regne Unit. Pel que fa el turisme provinent de l’Estat Espanyol s’han comptabilitzat 200 mil viatgers.

Les pernoctacions totals es situen molt a prop dels 5 milions, mantenint-se en unes xifres estables i similars a les dels darrers anys.

Els 64 hotels oberts aquest any han tingut una ocupació mitjana del 65%.

En paraules del regidor de turisme, Jordi Orobitg: “aquestes dades il•lustrarien que Lloret té una de les temporades turístiques més llargues de la costa catalana amb 8 mesos i més del 75% de les seves places obertes en temporada baixa.

En quant a les dades de turisme sènior que arriben a través del programa IMSERSO està previst que arribin a Lloret de Mar unes 60.000 persones i que s’allotgin en més d’una desena d’hotels de la vila. En concret 13 hotels rebran aquests visitants.