radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Societat Gospel Viu assoleix més del necessari per gravar el seu CD

Gospel Viu assoleix més del necessari per gravar el seu CD

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 753 0

 

Hores abans de tancar-se el termini establert, la campanya de micromecenatge ja havia assolit ahir més dels 8500€ que demanava el grup vocal de PLF per poder gravar el seu 4t disc.

En concret aquest matí la xifra ja era de 8.760€, pel que la campanya, que s’ha realitzat a través de la plataforma web Verkami, s’ha tancat amb èxit.

A través d’aquests web els particulars podien fer donacions per tal d’aconseguir l’objectiu de la campanya. En aquest sentit el grup ha rebut prop de 200 donacions d’una mitjana de 30€. Aquests particulars tindran diferents contraprestacions, com ara aparèixer al llibre del CD o entrades per a concerts, entre d’altres.

Aquests diners recollits a Verkami ajudaran a finançar el disc Non Stop Gospel, amb el que la formació vol enregistrar el que és el seu últim espectacle estrenat ara fa un any i que ja ha voltat arreu de Catalunya, però també fora del principat. Per exemple un doble concert a Eivissa aquest passat cap de setmana.

El Non Stop Gospel és l’espectacle amb el que la formació de PLF assoleix la seva maduresa després de 12 anys dalt dels escenaris. Fuig dels clàssics del gospel o dels espirituals negres per abraçar el que es coneix com a “urban gospel” amb arrels més funkys i de Hip Hop.

Gospel Viu ja fa setmanes que està gravant el seu treball discogràfic que podria estar al carrer en el primer trimestre de l’any vinent.

El grup, amb més de 90 veus, va treure el seu primer treball discogràfic l’any 2004 amb Marching to Freedom. 4 anys més tard va aparèixer el CD i DVD The Gospel Xperience in Symphony i l’any passat el tercer CD Poema de Voluntaris.