radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Comarcal La Guardia Civil denuncia a 17 dels 22 participants d’un concurs de pesca de Calella

La Guardia Civil denuncia a 17 dels 22 participants d’un concurs de pesca de Calella

COMPARTEIX-HO
, / 645 0

 

El passat dia 24 de novembre es celebrava un concurs de pesca a la platja Gran de Calella amb 22 participants. El grup del Seprona de la Guardia Civil es va personar en aquesta activitat i va denunciar a 17 dels participants per la manca de la llicencia necessària per participar en aquest concurs.

Els agents van demanar també la documentació a l’organització, entitat legalment constituïda i autoritzada per la Federació Catalana de Pesca. El president de l’entitat, però, també va ser denunciat per no haver comprovat que els participants al concurs tinguessin la documentació federativa en regla.

Segons explica la Guardia Civil en un comunicat, els seus agents van veure que es realitzava el concurs a la platja gran de Calella, en una zona acotada d’uns 450 metres aproximadament. Davant d’això van acostar-se per comprovar que l’activitat tingués tota la documentació necessària i pertinent.