radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Esports L’infantil guanya i el cadet perd aquest cap de setmana

L’infantil guanya i el cadet perd aquest cap de setmana

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 554 0

L’infantil va aconseguir una treballada victòria a casa contra el Racing Blanenc per 2 a 0, amb gols de Noel i un altre, el cinqué en el seu compte particular de Troncoso, que és el màxim anotador de l’equip palafollenc.

La victòria premet al PLF situar-se en una molt comode 6a plaça de la lliga a l’espera de visitar el camp del cuer aquest proper cap de setmana. Es tracta del Cal Agudó de Blanes, que encara no han guanyat cap partit. De fet en les últimes 3 jornades els palafollencs hauran jugat contra els 3 equips blanencs que hi ha a la competició.

Aquesta setmana la derrota, i dolorosa, s’ha viscut a la categoria cadet, on el PLF jugava al camp del Tordera. Els locals estaven una posició per sobre dels veïns, però van ser els de Tordera els que es van endur el partit per 4 a 1. El gol d’Ayoub no va ser suficient per arreplegar algun punt.

La classificació continua inalterada, ja que el PLF és ara 5e i el Tordera just per sota, com a 6è a la taula, per a menys distància.

La propera jornada el cadet palafollenc rebrà al municipal de PLF a la Vidrerenca, que són actualment 8s a la taula.

L’amateur aquesta jornada descansava, cosa que li ha fet perdre el liderat de la classificació en favor del Tordera. Ara el PLF és 4t, amb 1 partit menys i a tres punts del líder. La setmana que ve jugarà al camp de l’Hostalric, que és el 9e classificat del grup 16e de la 3a catalana.