radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Comarcal Blanes prepara 4 cursos sobre salut pública

Blanes prepara 4 cursos sobre salut pública

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 520 0

 

L’Ajuntament de la ciutat, conjuntament amb Dipsalut –l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona- i el Fòrum Associació de Col•legis Sanitaris, han organitzat un cicle de cursos sobre salut pública que es faran des d’ahir i fins el 17 de desembre, cada dimarts amb caràcter setmanal. Es tracta de quatre sessions gratuïtes dirigides a la participació del públic en general.

Els cursos, que tenen una durada de 2 hores, s’allotjaran a la sala d’actes Roberto Bolaño de la Biblioteca Comarcal i s’impartiran de 10 a 12 del matí.

La primera va ser ahir i va girar entorn a l’alimentació econòmica, on es va assessorar i donarà a conèixer elements bàsics d’una alimentació sana i equilibrada.

La segona xerrada serà la setmana que ve i sobre les mascotes en temps de crisi. Un veterinari s’encarregarà d’orientar i ajudar sobre la millor manera d’optimitzar les despeses que comporta tenir un animal de companyia.

La gestió de l’estrès en temps de crisi serà la 3a xerrada i anirà a càrrec d’una psicòloga, que ajudarà a prendre consciència del context i dels factors que causen estrès, per tal de prevenir i afrontar així de manera positiva les situacions potencialment estressants.

L’última conferència serà sobre la Salut navegant per Internet. Les noves tecnologies han suposat un ample ventall de possibilitats per als internautes, una finestra oberta a un munt d’informació que cal saber on anar a buscar per no equivocar-se. Una metgessa donarà les claus per saber buscar informació verídica a la xarxa en matèria de salut.

Els cursos són gratuïts i no requereixen inscripció prèvia.