radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimarts, 18:00-19:30
Home Societat Malgrat inicia una recollida solidària d’aliments a les escoles

Malgrat inicia una recollida solidària d’aliments a les escoles

COMPARTEIX-HO
, / 323 0

Des d’avui i fins aquest mateix divendres, tots els centres educatius, tant públics i privats i des de la llar d’infants a l’escola d’adults, participen en una recollida solidària d’aliments de primera necessitat i de llarga durada per tal d’ajudar a les famílies més desfavorides.

D’aquesta manera les escoles, l’institut o la llar d’infants seran el centre de recollida de les aportacions de les famílies malgratenques.

L’objectiu de la campanya és aconseguir tota classe d’aliments de llarga durada com ara oli, llegums, llaunes de tonyina o sardines, tomàquet fregit, cacau sucre o galetes.

Aquests aliments recollits seran gestionats pel Banc dels Aliments del municipi veí.

Paral•lelament PLF està desenvolupant la seva campanya Tu ets solidari, que a l’igual que Malgrat, també recull aliments de llarga caducitat, però també productes per a la higiene personal i de la llar.

La campanya palafollenca es desenvoluparà fins el dia 13 de desembre i té com a punts de recollida la Masia Can Florenci (seu del Casal de la dona), al local jove de Can Batlle i el Casal d’Avis del centre