radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Home Esports El sots25 de bàsquet guanya de 2 contra el Salt

El sots25 de bàsquet guanya de 2 contra el Salt

COMPARTEIX-HO
, / 578 0

Ajustadíssim marcador al partit que aquest cap de setmana jugaven al Palauet el Sots25 de PLF i el Salt. Només 2 punts de diferència van decantar el partir en favor dels locals; 56 a 54.

Aquesta victòria mante els palafollencs en la lluita pel liderat. De fet són 3 equips empatats a 7 victòries els qui ocupen la part alta de la classificació, entre ells el PLF, que aquest proper cap de setmana jugaran a la pista del Tossa que és nové a la classificació amb només 2 victòries en el que va de lliga.

També han aconseguit una victòria el junior, en aquest cas a la pista del Tossa: 33 a 47. Una solvent victòria de l’equip palafollenc (la tercera en el que va de lliga) q es consolida a la part mitja de la taula com a 7e classificat. La propera jornada tindran una visita complicada al Palauet, ja que rebran al St Hilari que és 3r.

Els qui no han pogut endur-se la victòria són el senior palafollenc que ha caigut a casa contra l’Olot per 43 a 66. Els locals són 15s amb una única victòria. La setmana que ve juguen a la pista del Maçanet que són 14s.