radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Esports L’Amateur perd el partit i el liderat

L’Amateur perd el partit i el liderat

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 562 0

Tot i que al minut 30 de partit els palafollencs anaven guanyant per 2 a 0, amb gols de Carrasco i Morer, finalment el Tordera es va mostrar molt constant i va ser capaç de capgirar el marcador amb 3 gols que li van donar la victòria i els 3 punts. A banda de la derrota, els palafollencs han vist com a més perdien el liderat , ja que el Farners, tot i tenir els mateixos punts, els avançaven a la taula pel gol average.

Ara com ara 3 equips estan empatats a punts a la part alta de la classificació, ja que el Tordera, després de guanyar al Municipal de PLF, han atrapat al Farners i a l’Amateur palafollenc.

El cadet palafollenc no va poder endur-se cap punt de casa del Lloret, el 2n classificat. Els de la Selva es van imposar 2 a 0 al cadet palafollenc, que amb la derrota es situa 5è a la taula amb 18 punts i un partit menys. Aquest proper cap de setmana els locals rebran al municipal al 3r classificat, el Ca la Guidó de Blanes.

L’infantil també s’ha sumat a la mala setmana de resultats pels principals equips de futbol de PLF després de perdre a casa contra el líder de la classificació, el Riudarenes. El gol de Troncoso no va servir per endur-se els tres punts. El resultat final, 1 a 3, deixa als palafollencs com a 6s classificats i el proper cap de setmana descansarà