radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Comarcal Escorcolls a Blanes i Lloret a l’operació contra els atacs del macrobordell de la Jonquera

Escorcolls a Blanes i Lloret a l’operació contra els atacs del macrobordell de la Jonquera

COMPARTEIX-HO
, / 760 0

 

Ahir al matí un operatiu policial detenir 7 persones acusades de ser els autors materials dels atacs al macrobordell “Paradise” de la Jonquera. L’operació, però encara és oberta o no es descarten més detencions.

Entre els escorcolls hi ha hagut entrades en edificis de Blanes i Lloret. A Blanes a primera hora del matí van entrar en un domicili del carrer Baix Ebre, on van detenir la parella que en aquell moment dormia al domicili. Es tracta d’un edifici molt proper a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Blanes.

El rebombori va despertar els veïns que van alertar a la policia local, que va personar-se al bloc, però va marxar un cop va comprovar que es tractava d’un operatiu policial.

També a Blanes els mossos van estar escorcollant en un descampat situat al veïnat de Valldolig, a tocar de la carretera que connecta amb Lloret. Agents amb passamuntanyes, gossos de la unitat canina i l’equip d’investigació van pentinar el terreny durant hores. Els mossos hi van desplaçar fins a tres furgones i també retroexcavadores per remoure la terra.

En total la policia ha fet cinc entrades i escorcolls en domicilis situats a Premià, Blanes i al centre de Lloret.

Els Mossos d’Esquadra vinculen directament els set detinguts amb els atacs que va patir el macroprostíbul ‘Paradise’ a finals de l’any passat. De fet, els consideren autors materials dels fets i creuen que van actuar per encàrrec.

L’episodi més greu es va viure la nit del diumenge 23 de desembre. Uns individus armats van aparcar un cotxe bomba davant del macroprostíbul. A l’interior del vehicle hi havia un quilo d’explosiu i dues bombones de butà per incrementar-ne l’efecte. L’artefacte tenia una metxa de llarg abast, que va fallar, i això va permetre també als Tedax desactivar-lo a temps.